[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] AW: Subclipse drives me crazy

From: Mark Phippard <markp_at_softlanding.com>
Date: 2006-02-28 18:36:31 CET

"Markus Karg" <markus.karg@quipsy.de> wrote on 02/28/2006 10:50:57 AM:

> Actually I waited several minutes (Eclipse actually was idle, BTW),
restarted,
> refreshed... the complete program. ;-)
> There indeed are NO files that are not in the repository: As I wrote
before,
> SVN (command line) and TortoiseSVN show the files as modified but not as
"non-
> versioned".
> So I just ignored the badges right now.
> But I cannot just put it aside.

It sounds like your status cache is out of sorts. Refresh has always
fixed it for me, although sometimes it takes a Team -> Update. I do not
know how to definitively delete the cache so that it will rebuild, but I
think it is located in the file:

workspace\.metadata\.plugins\org.eclipse.core.resources\.projects\PROJECTNAME\.syncinfo

You can try deleting that file.

> I want to help make Subclipse work correctly.
> So what shall I check to help the Subclipse coders to find and fix the
bug?

There is nothing you can check, you'd need to produce a reliable recipe
for creating the problem.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. and SoftLanding Europe Plc by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Tue Feb 28 19:25:28 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.