[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Linked resources in 3.0M8

From: Jason DeBiasio <jdebiasi_at_amaranthllc.com>
Date: 2004-05-06 02:20:23 CEST

Subclipse (draft m8 build) does not work with linked resources in
Eclipse 3.0M8. When trying to Connect Project to Repository for a
project with linked resources, I get a dialog box stating "Project
'LinkedProject' contains linked resources but
the'org.tigris.subversion.subclipse.core.svnnature' repository provider
does not supported (sic) them".

The Subclipse bug tracker references this issue as being fixed in July,
2003: http://subclipse.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=2

Is there something I'm doing wrong? Has something changed in Eclipse
3.0 or 3.0M8 that has broken linked resources?

Thanks,

Jason

CONFIDENTIALITY AND SECURITY NOTICE:

This e-mail, including any attachments, may contain confidential and proprietary information and may be legally privileged or otherwise protected by law. It may be read and used solely by the intended recipient(s), and any review, use or distribution by others is strictly prohibited. If you are not an intended recipient, please notify us immediately by replying to the sender and delete this e-mail, including any attachments, from your system immediately without reading, copying or distributing them. Thank you for your cooperation.

Amaranth and its affiliates retain all proprietary rights they may have in the information. We cannot give any assurances that this e-mail or any attachments are free of viruses or other harmful code. We reserve the right to monitor, intercept and block all communications involving our computer systems.
Received on Thu May 6 10:20:23 2004

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.