[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] Re: [Subclipse-users] 1.1.8 and icons

From: Denny <valliant_at_unm.edu>
Date: 2006-11-04 05:09:25 CET

Mark Phippard wrote:
> Jörg Eichhorn <eichhorn@ponton-consulting.de> wrote on 11/03/2006 12:30:53
> PM:
>
>> it looks like the init(IWorkbenchWindow workbenchWindow) method of
>> org.tigris.subversion.subclipse.ui.actions.WorkbenchWindowAction is not
>> called when starting eclipse. Do you know if it would be possible to
>> force this?
>
> Cross-posting to dev@ and see if you can get Manfed Klug to notice the
> question. He added the code.

You can catch up on the story of the key binding here (Issue #394):
http://subclipse.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=394
(attach patches to that issue, if you want)

It /should/ be pretty easy to add the wanted commands to an action set,
take a look at some of the patches attached to that issue for the
appropriate icon path (quick perusal of the patch makes it look like
"empty" was specified for the icons?), should be something like:

        icon="icons/full/tortoise/commit.gif"

I think. Maybe that's all that's needed to make 'em show up? Didn't
try it, I'm sorta swamped, but I'm happy to take a stab at answering any
questions that come up.
-Denny

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subclipse.tigris.org
Received on Sat Nov 4 05:09:35 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.