[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] synchronization problems with SVNClientManager

From: Mark Phippard <markp_at_softlanding.com>
Date: 2006-09-25 22:22:16 CEST

Del Myers <delmyers.cs@gmail.com> wrote on 09/25/2006 04:05:15 PM:

> Mark Phippard wrote:
> > Del Myers <delmyers.cs@gmail.com> wrote on 09/25/2006 03:43:53 PM:
> >
> >> I'm trying to write a background process in Eclipse that gathers
> > information
> >> from subversion, using the Subclipse plugin. Things seem to be
working
> > great for
> >> the most part, but I think that I've found a bug that brings up an
> > intermittent
> >> null pointer exception. I've traced it, I think, to a problem in
> > SVNClientManager.
> >> The problem starts here: I'm running a background job at startup
which
> > tries to
> >> get a SVN remote resource from an ISVNLocalResource. This propagates
> > through the
> >> subclipse code, until a point where a client has to be created in
> >> SVNClientManager. At the same time, the regular subclipse code is
> > starting up,
> >> and it does some of the same processing.
> >
> > Perhaps if you declared a dependency on both the core and ui plugins
then
> > Eclipse would start them both before starting your plugin?
> >
> It actually does depend on both already. It seems to be a
synchronization
> problem deep inside subclipse. Should I open a bug?

Sure.

Mark

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subclipse.tigris.org
Received on Mon Sep 25 22:22:24 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.