[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] Problem with decorators

From: Pierre Frisch <pierre.frisch_at_spearway.com>
Date: 2006-09-20 17:05:50 CEST

Is there any plan to tackle this problem? This is rendering my
installation useless. I got 150Mb of log in 10 minutes and eclipse is
sluggish as hell. I know that a full somution is complex but could we
have a partial one? One that would ignore the "non root" projects and
not spew out Gb of logs would be a major improvement even if not a
full answer.

Thanks

Pierre

On 6-Sep-06, at 12:17 PM, Mark Phippard wrote:

> Pierre Frisch <pierre.frisch@spearway.com> wrote on 09/06/2006
> 03:12:11
> PM:
>
>> I am running eclipse 3.2 and subclipse 1.1.5 and I have a problem
>> with the decorators. I have a log full of error similar to this one.
>>
>> I have a slightly special setup in the sense that I have a very large
>> project with 20 subprojects. The project is checked in subversion as
>> one unit and checked out in eclipse as one unit however as eclipse
>> does not support the subprojects I have done an import in the
>> workspace of each of the 20 subprojects as separate project it works
>> fine with eclipse but it appear to confuse subversion.
>>
>> Should I fill a bug report?
>
> There already is one:
>
> http://subclipse.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=511
>
> Mark
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subclipse.tigris.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@subclipse.tigris.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subclipse.tigris.org
Received on Wed Sep 20 17:06:06 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.