[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] Subclipse and WTP incompatibility issue?

From: Wendell Beckwith <wbeckwith_at_gmail.com>
Date: 2006-03-10 14:24:18 CET

Brock,

What do you mean about "Removing the persistent property filter from the
popupMenus extension 'fixed' the problem." because just doing -clean has not
fixed it for me. I've done complete (re)installs to no avail.

Wb

Thanks for the foolow up as it is a really annoying problem.

On 3/10/06, Brock Janiczak <brockj@tpg.com.au> wrote:
>
> Hi Wendell,
> I hit this same issue when installing the latest WTP milestone build.
> Removing WTP and starting Eclipse with -clean (because it *totally* hosed my
> workspace) made everything better. It seems to be either a WTP issue or an
> eclipse issue. Removing the persistent property filter from the popupMenus
> extension 'fixed' the problem. Since the actions come back when webtools is
> uninstalled, the property *is* there but something in WTP is causing the
> tester to fail.
>
> cheers,
> Brock
>
>
> Wendell Beckwith wrote:
>
> This thread,
> http://subclipse.tigris.org/servlets/ReadMsg?list=3Dusers&msgNo=3D5914 ,
> details
> a problem I have and I opened up an eclipse issue,
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=3D130893, on it but can any
> dev
> validate whether this is a Subclipse or WTP issue? The only reason I
> include Subclipse is that it may be dealing with another eclipse 3.2 API
> rule update similar to how locking the workspace when checking out a
> project
> had to be updated.
>
> Wb
>
>
>
Received on Fri Mar 10 14:24:34 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.