[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] problem: report/method not implemented

From: Mark Phippard <MarkP_at_softlanding.com>
Date: 2005-07-25 21:12:32 CEST

"Juan F. Codagnone" <juam@users.sourceforge.net> wrote on 07/25/2005
03:01:16 PM:

> I have some problems when i try to syncronize a project using subclipse.
>
> Is there a reason why the full URL is passed in the REPORT method?
Perhaps the
> problem can be solved in the server side, but it is a pity to have
diferent
> behaviour from the command line program.
>
> Im using the brand new subclipse 0.9.32, in linux. The server is running

> svn-1.1.1.

This is a bug in Subversion 1.2.1 when talking to a pre 1.2 server. There
is going to be a 1.2.2 version issued sometime soon to address it. The
bug is in the svn st -u command, which is what drives our Synchronize
feature. Just try running that from a command line.

If you can go back to Subversion 1.2.0, then that will solve your problem.
 For Windows users, that is the version we included in the 0.9.32 release,
for this reason.

Otherwise, until you can get Subversion 1.2.2 loaded, you will have to use
the Team -> Update and Team -> Commit options.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________
Received on Tue Jul 26 05:12:32 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.