[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: [Subclipse-dev] Synchronize performance patch

From: Martin Letenay <mle_at_whitestein.com>
Date: 2005-06-29 17:08:14 CEST

> -----Original Message-----
> From: Mark Phippard [mailto:MarkP@softlanding.com]
> Sent: 29 June 2005 16:59
> To: dev@subclipse.tigris.org
> Subject: RE: [Subclipse-dev] Synchronize performance patch
>
> "Martin Letenay" <mle@whitestein.com> wrote on 06/29/2005 10:47:32 AM:
>
> > Well, I've noticed that few minutes ago too ...
> > My appologies, I propably broke it during the performance stuff.
> > I'm looking at it right now ...
>
> Other things I am seeing:
>
> Incoming deletes turns into outgoing adds.
> Incorrect/missing incoming changes.
>
> I think this second one might be a problem in the Checkout
> changes you made. I did a clean workspace and new checkout.
> Then committed some changes from another session so that I
> would have updates to Synch in.
> When I did Synch there were some incoming additions that I
> did not make. I switch to the Resource view and indeed those
> files were missing. So I did a Refresh of the project and
> they all appeared. So I think something during the Checkout
> process has also broken some of this refresh mechanism.
>

I'm sorry,

I was testing the performance patches for 3 days and was convinced it works
...
Either something sneaked into the patches or I was just plain wrong ...

Like the old joke about that floating-point error in Pentium 60:
"How many is 3 + 3 ?
> 7.
Wrong !
> But quickly !"

What's strange is that I swithched to revision 1377 and it does not behaves
correctly there neither ...
Maybe my workspace is totally corrupted ...

Martin
Received on Thu Jun 30 01:08:14 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.