[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Bug? Setting svn:externals property from Subclipse

From: Mark Phippard <MarkP_at_softlanding.com>
Date: 2005-03-10 16:44:26 CET

Reinhard Brandstaedter <reinhard.brandstaedter@ams-engineering.com> wrote
on 03/10/2005 10:31:28 AM:

> I'm encountering a rather strange problem with the svn:externals
property.
>
> When setting a multiline svn:externals property from eclipse and
> commiting the change everything works fine.
> But when using 'svn propget on the directory the property has been set
> to I get an error message:
>
> subversion@turtle $ svn propget svn:externals
> file:///home/subversion/ams/offlineviewer/trunk/components/main/lib
> svn: Inconsistent line ending style
>
> Also when trying to read the svn:externals property with TortoiseSVN
> 1.1.3 I won't see it in the file properties dialogue.
> Subclipse (0.9.27) shows the property.
> Although it always shows a square symbol '[]' (linefeed or return) in
> the property edit dialogue in eclipse.
>
> I think this is a bug how line-ending style is handled in subclipse.

Can you tell is which SVN adapter you are using?

JavaHL
JavaSVN
Command Line

If using JavaHL on any platform but Windows, then can you tell us what
version of JavaHL? Did you compile from source etc...

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________
Received on Fri Mar 11 02:44:26 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.