[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: svn commit: r1372056 -

From: Daniel Shahaf <d.s_at_daniel.shahaf.name>
Date: Sun, 12 Aug 2012 20:08:47 +0100

Johan Corveleyn wrote on Sun, Aug 12, 2012 at 17:48:09 +0200:
> On Sun, Aug 12, 2012 at 4:25 PM, Branko ─îibej <brane_at_wandisco.com> wrote:
> > On 12.08.2012 14:39, Bert Huijben wrote:
> >> vcnet_vcproj.ezt uses configs.name, but the result is probably the
> >> same. I assume this fixes this problem.
> >
> > The result is not the same, [configs] in vcnet_vcproj is an object,
> > whereas in svn_config it's just a string. A foolish consistency, etc. :)
> >
> > Anyway, this still didn't fix the build, because the path to the source
> > file (svn_private_config.hw) appears to have been wrong in
> > svn_config.vcproj.ezt. I fixed that now, after seeing the build log file
> > that Johan was good enough to provide; but since I can't test it, I
> > depend on others to make it right.
>
> Yes, just tested it, and it seems to be fixed. Thanks.
>
> It seems the buildbots don't automatically start building on a change
> like this (also happened when you broke the build, it was only after
> julian made another change that the buildbots failed, and blamed
> julian :-)). So maybe someone should force them ... or wait for
> another change so they start building ...
>

or fix isSubversionImportant() in
https://svn.apache.org/repos/infra/infrastructure/buildbot/aegis/buildmaster/master1/projects/subversion.conf
(@committers=rw *=)

> --
> Johan
Received on 2012-08-12 21:09:26 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.