[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Ruby test failure on 1.6.x

From: Hyrum K. Wright <hyrum_wright_at_mail.utexas.edu>
Date: Mon, 11 Jan 2010 09:07:11 -0600

After merging the pending fixes into 1.6.x, I reran the tests. The only failure was in the ruby bindings:

[[[
hwright_at_orac:~/dev/svn-1.6.x$ make check-swig-rb
cd /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby; \
          /usr/bin/ruby -I /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby \
            /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/test/run-test.rb \
            --verbose=normal
Loaded suite .
Started
...................................................................................................................E.......................................................................................................
Finished in 18.84964 seconds.

  1) Error:
test_apply(SvnDeltaTest):
ArgumentError: NULL pointer given
/home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/svn/util.rb:86:in `svn_txdelta_apply_wrapper'
/home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/svn/util.rb:86:in `txdelta_apply_wrapper'
/home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/svn/delta.rb:54:in `apply'
/home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/test/test_delta.rb:128:in `test_apply'

219 tests, 1490 assertions, 0 failures, 1 errors
make: *** [check-swig-rb] Error 1
]]]

I hate to keep picking on the ruby bindings, but if somebody familiar with the bindings could take a look that'd be great. I'd rather fix this before we roll than have to re-roll pending the fix.

Thanks,
-Hyrum
Received on 2010-01-11 16:07:51 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.