[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: New buildbot slave - Centos

From: Lieven Govaerts <svnlgo_at_mobsol.be>
Date: Sat, 14 Nov 2009 09:17:08 +0100

On Sat, Nov 14, 2009 at 1:40 AM, Julian Foad <julian.foad_at_wandisco.com> wrote:
> Lieven Govaerts wrote:
>> Indeed, in the buildslave basedir info/host and info/admin files. See
>> step 8 in the manual:
>> http://djmitche.github.com/buildbot/docs/0.7.11/#Creating-a-buildslave
>
> Ah, the manual! That was what I needed. Thanks, Lieven.
>
> I have run the appropriate "buildbot create-slave" command and edited
> the info files. Dave is taking over now. He has to install a few more
> buildbot dependencies, I think, before it will run properly, as well as
> figure out how to tell it how to find and run our "svnbuild.sh" etc.
> scripts, and make it actually connect to your machine (if it isn't
> already trying). I passed Dave the connection info that you emailed me.

I've restarted the buildbot master, it's now ready to accept your build slave.

If you start up the slave with the info I've sent you, it will connect
to the master. On the first connection it will automatically create a
new directory x64-centos in the base directory.

The working copy will be put in the BASEDIR/x64-centos/build
directory, which is considered as cwd. So if you put the scripts in
BASEDIR/x64-centos, the master will find them there.

Lieven

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2417880
Received on 2009-11-14 09:17:48 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.