[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Recovering history after misconfiguring svnserve "anon-access = none"

From: Edward Ned Harvey <edward.harvey_at_patni.com>
Date: Thu, 21 May 2009 09:08:04 -0400

> Are you using TortoiseSVN to do this? It has a cache of log data and
> it probably needs to be recreated. There is no other way this could
> happen. If you see the right data via http, then the repository is
> fine and there is no way it will not return the correct data.

I swore I tested that before contacting the list, but ... you're right. The problem was isolated to TSVN, and it was cleared up by emptying the cache.

Thank you.

This e-mail message may contain proprietary, confidential or legally privileged information for the sole use of the person or entity to whom this message was originally addressed. Any review, e-transmission dissemination or other use of or taking of any action in reliance upon this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you have received this e-mail in error kindly delete this e-mail from your records. If it appears that this mail has been forwarded to you without proper authority, please notify us immediately at netadmin_at_patni.com and delete this mail.

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2349169
Received on 2009-05-21 15:08:48 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.