[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Bug with bad characters in past versions when doing sparse checkout

From: Daniel Shahaf <d.s_at_daniel.shahaf.name>
Date: Fri, 20 Feb 2009 23:32:39 +0200 (Jerusalem Standard Time)

Edward Ned Harvey wrote on Tue, 3 Feb 2009 at 00:10 -0500:
> This is the right way to submit a bug, right?
> I didn't see any reply ...
>

No, it's the correct way; it's just not the kind of bug that's likely to
catch a lot of attention, especially not immediately before the 1.6.0
release. And thanks for providing a repro script.

(see below)

> This is a reproducible bug, which isn't super horrible (no data loss
> or security risks) and probably doesn't affect an enormous number of
> users, but I know it came up for my users the hard way...
>
>
>
> From: Harvey, Edward
> Sent: Friday, January 30, 2009 4:26 PM
> To: dev_at_subversion.tigris.org
> Subject: Bug with bad characters in past versions when doing sparse checkout
>
> This thread started on tortoisesvn, here:
> http://groups.google.com/group/tortoisesvn-dev/t/ba504f8a58b303d3
>
> It was found to be a svn bug, not tortoise. So I recreated it on the
> command line (with collabnet svn 1.5.5 I just downloaded a minute ago)
> and wrote down exactly how to reproduce it. Please see attachments:
> prep_for_problem.txt
> and
> witness_problem.txt
>

Could you please file an issue for this, linking to the thread? It would
be best if you could re-attach the repro script in a runnable form (that
helps us later).

Thanks

Daniel

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=1200618
Received on 2009-02-20 22:42:36 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.