[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Bug with bad characters in past versions when doing sparse checkout

From: Julian Foad <julianfoad_at_btopenworld.com>
Date: Fri, 06 Feb 2009 11:48:36 +0000

Edward Ned Harvey wrote:
> This is the right way to submit a bug, right?
>
> I didn’t see any reply …

Yes, this is the right way. Thanks for your patience. Sometimes it takes
a bit of prodding to get somebody interested in helping.

> This is a reproducible bug, which isn’t super horrible (no data loss
> or security risks) and probably doesn’t affect an enormous number of
> users, but I know it came up for my users the hard way…
>
>
> From: Harvey, Edward
> Sent: Friday, January 30, 2009 4:26 PM
> To: dev_at_subversion.tigris.org
> Subject: Bug with bad characters in past versions when doing sparse
> checkout
>
> This thread started on tortoisesvn, here:
>
> http://groups.google.com/group/tortoisesvn-dev/t/ba504f8a58b303d3
>
> It was found to be a svn bug, not tortoise. So I recreated it on the
> command line (with collabnet svn 1.5.5 I just downloaded a minute ago)
> and wrote down exactly how to reproduce it. Please see attachments:
>
> prep_for_problem.txt
>
> and
>
> witness_problem.txt

I've re-attached these, and also a Unix shell script that runs through
the same scenario. But, on my SuSE system, the script does not reproduce
the problem that you see on Windows.

- Julian

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=1112186

Received on 2009-02-06 12:49:04 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.