[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: svnadmin hotcopy bug?

From: eg <egoots_at_gmail.com>
Date: Wed, 08 Oct 2008 17:54:04 -0700

Robert Dailey wrote:
> Hi,
>
> I was using hot-backup.py to backup a repository of mine, and I found
> out that the db/transactions and db/txn-protorevs directories were
> removed in the hotcopy destination copy. When doing a complete
> replacement of the repository with the hotcopy copy, I kept getting
> errors that some *.txn files couldn't be created until I manually
> created the 2 directories that were missing.
>
> Is this issue known? Or is this issue caused by something else?

If you used the "-archive-type=zip" switch when you did a hot-backup.py
then, yes it is a known issue.

It was first reported in the users group in May
see the thread starting at:
http://svn.haxx.se/users/archive-2008-05/0171.shtml

It turns out that the python script for (zip archive files only) doesn't
handle archiving empty directories.

I created a 1 line patch and posted it to the dev list
See:

http://svn.haxx.se/dev/archive-2008-05/0473.shtml

You should be able to apply that patch locally (or use a different
archive type) to get around the problem.

I guess the patch never got applied by anyone and I don't have
committers rights.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help_at_subversion.tigris.org
Received on 2008-10-09 07:05:17 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.