[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[BUG?] svnsync and multilevel directory "svn add"

From: Paul Charlton <techguru_at_byiq.com>
Date: Fri, 26 Sep 2008 07:38:42 -0700

If this is a known issue with an issue number someone can point me to that I
did not locate, it will save the time of coming up with a tighter
reproducible test case.

 

summary:

svnsync of "http://svn.apache.org/repos/asf" fails at rev 22804

 

error as follows: "svnsync: Path 'infrastructure' not present"

 

===================================================

looking at change log shows:

 

 

svn log http://svn.apache.org/repos/asf@22804 --limit 1 --xml -v

<?xml version="1.0"?>

<log>

<logentry

   revision="22804">

<author>jerenkrantz</author>

<date>2004-07-10T18:25:42.506848Z</date>

<paths>

<path

   action="A">/infrastructure/qpsmtpd</path>

</paths>

</logentry>

</log>

 

===================================================

note that "/infrastructure" was not present in prior revisions, thus the
"svn add" worked with a multi-level directory creation.

 

===================================================

 

for both the svnsync and svn log shown above, they were Collab.net 1.5.x for
windows clients.

 

 

Paul Charlton

 

ByIQ

5201 Great America Parkway, Suite 320

Santa Clara, CA, 95054

 

T: 650-641-0171

F: 650-649-2332

W: <http://www.linkedin.com/in/techguru>
http://www.linkedin.com/in/techguru

E: <mailto:techguru_at_byiq.com> techguru_at_byiq.com

 

 

 

 

 

CTO

Certified Guru

 

 

                        

 

 
Received on 2008-09-26 16:38:58 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.