[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Tests failing on 1.5.x branch

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: Fri, 19 Sep 2008 13:58:09 -0400

On Fri, Sep 19, 2008 at 1:56 PM, Lieven Govaerts <svnlgo_at_mobsol.be> wrote:
> Mark Phippard wrote:
>> I am setting up a system to be a buildbot capable of running all of
>> our tests including bindings. For now, I am just working to make sure
>> I have everything installed so I can build and run all the tests. I
>> am using the 1.5.x branch for this.
>>
>> Running the Neon tests I get these failures:
>>
>> FAIL: update_tests.py 9: update missing items (by name) in working copy
>> FAIL: update_tests.py 30: forced update tolerates obstructions to adds
>> FAIL: merge_tests.py 86: cyclic merges dont add mergeinfo from own history
>>
>> Can someone else run these to make sure it is not just my system? So
>> far, the only other problem I have had is that I cannot get the Python
>> bindings to build. Java, Perl and Ruby all built fine and I have ran
>> the Java tests.
>>
>> Platform info:
>>
>> CentOS 5
>> Apache 2.2.3
>> APR 1.2.7
>> Neon 0.25.5
>> BDB 4.3.29 (these were fsfs tests running)
>> gcc 4.1.2
>>
>
> FWIW, the Mac buildbot has successfully run the 1.5.x tests over ra_neon
> 4 hours ago.

OK. I currently cannot reach the buildbot so could not check. I'll
look at the test results closer to see if it is some kind of hardware
anomaly. Actually, do we support httpd 2.2.3? I recall we required
newer than that. I am using the stock CentOS rpms for most of this
stuff.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help_at_subversion.tigris.org
Received on 2008-09-19 19:58:26 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.