[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problem with chained 'svn cp' in http:// working copy.

From: Daniel Rall <dlr_at_finemaltcoding.com>
Date: 2007-08-19 09:55:50 CEST

--On August 18, 2007 10:35:27 AM +0200 Lieven Govaerts <svnlgo@mobsol.be>
wrote:

> Lieven Govaerts wrote:
>> Karl,
>>
>>
>> Karl Fogel wrote:
>>
>>> This is with r26157 of trunk, in an http:// working copy:
>>>
>>> $ svn cp iota iota2
>>> A iota
>>> $ svn cp iota2 iota3
>>> A iota3
>>> subversion/libsvn_ra_neon/util.c:1279: (apr_err=175007)
>>> svn: REPORT request failed on
>>> '/double-cp/repos/!svn/bc/1/trunk/iota2'
>>> subversion/libsvn_ra_neon/util.c:543: (apr_err=175007)
>>> svn: '/double-cp/repos/!svn/bc/1/trunk/iota2' path not found
>>> $ svn status -q
>>> A + iota3
>>> A + iota2
>>> $
>>>
>>> Meanwhile, over svn:// and file:// everything is the same, except
>>> there's no error. I assume they are getting the intended behavior.
>>>
>>>
>> I've tried this with a serf trunk build and it works fine for me. Weird
>> that we don't have a regression test for this simple scenario.
>>
> Oh, I didn't notice that the copy_tests on the Mac buildslave have been
> failing since r26146. The Mac buildslave runs the tests over ra_neon, so
> you're probably seeing the same issue.

I've temporarily reverted r26146 (in r26175) until I have a chance to
determine where this problem is coming from.

FWIW, I'm getting segfaults from ra_serf, not just errors.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Aug 22 11:17:32 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.