[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

trunk build broken?

From: Dan Christian <dchristian_at_google.com>
Date: 2007-05-02 17:22:38 CEST

I can't seem to build anymore. I updated yesterday afternoon and again this
morning. I tried re-doing configure and a make clean. I'm on ubuntu dapper
i386.

Here is the last thing I see:

cd subversion/svn && /bin/sh /home/dchristian/OpenSource/subversion/libtool
--tag=CC --silent --mode=link gcc -Wall -g -pthread -D_LARGEFILE64_SOURCE
-DNE_LFS -Wpointer-arith -Wwrite-strings -Wshadow -DSVN_DEBUG -DAP_DEBUG
-L/usr/local/lib -rpath /home/dchristian/lib -o svn add-cmd.o blame-cmd.o
cat-cmd.o changelist-cmd.o checkout-cmd.o cleanup-cmd.o commit-cmd.o
copy-cmd.o delete-cmd.o diff-cmd.o export-cmd.o help-cmd.o import-cmd.o
info-cmd.o list-cmd.o lock-cmd.o log-cmd.o main.o merge-cmd.o mkdir-cmd.o
move-cmd.o notify.o propdel-cmd.o propedit-cmd.o propget-cmd.o
proplist-cmd.o props.o propset-cmd.o resolved-cmd.o revert-cmd.o
status-cmd.o status.o switch-cmd.o unlock-cmd.o update-cmd.o
util.o../../subversion/libsvn_client/libsvn_client-
1.la ../../subversion/libsvn_wc/libsvn_wc-1.la../../subversion/libsvn_ra/libsvn_ra-
1.la ../../subversion/libsvn_delta/libsvn_delta-1.la../../subversion/libsvn_diff/libsvn_diff-
1.la ../../subversion/libsvn_subr/libsvn_subr-1.la/auto/buildstaticrw/projects/svn/v/2007-04-04-trunk/lib/libaprutil-
1.la -lsqlite3 -lexpat
/auto/buildstaticrw/projects/svn/v/2007-04-04-trunk/lib/libapr-1.la -lrt
-lcrypt -lpthread -ldl
/auto/buildstaticrw/projects/svn/v/2007-04-04-trunk/lib/libneon.la
../../subversion/libsvn_client/.libs/libsvn_client-1.so: undefined reference
to `svn_client__parse_merge_info'
../../subversion/libsvn_client/.libs/libsvn_client-1.so: undefined reference
to `svn_client__record_wc_merge_info'
../../subversion/libsvn_client/.libs/libsvn_client-1.so: undefined reference
to `svn_client__get_repos_merge_info'
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [subversion/svn/svn] Error 1

Am I doing something wrong?
Are other people having problems?

-Dan Christian
Received on Wed May 2 17:23:02 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.