[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: VS2005 issues (was 1.4.0-rc1 tarballs up for testing/signing)

From: Jens Peters <jpeters7677_at_gmx.de>
Date: 2006-06-06 07:11:09 CEST

> Sure, but I'm totally unfamiliar with language options -- do
> I just change some regional settings or do I need to install
> a language pack or what?

You just have to change your regional settings temporarily to german and
start a new cmd, thats all.

> I don't believe that has changed at all, but I haven't tried
> or tested anything like that. It is basically only an issue
> with the file:// protocol, right? Since server based
> installations can just 'recover'
> the repository to get rid of the old shared memory files?
 
If you can ensure that no other incompatible svn build will access the
repository, yes, then just deleting and svnadmin recover is enough to get it
working.
 
> So the --username and --password parms on the commandline are
> ignored if you have SSPI on? That does sound like a problem
> in Subversion's auth code. Is there an issue filed?

I have never done anything with the issue tracker, but as far as I know, no,
there is no issue filled.

Regards,
Jens

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Jun 6 07:11:32 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.