[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Ruby test failures in r15098

From: David James <james82_at_gmail.com>
Date: 2005-06-19 00:32:39 CEST

On 6/18/05, Jani Averbach <jaa@jaa.iki.fi> wrote:
> Yep. I am running test suite without installing it first, isn't there
> a bug in ruby's make system, when it tries to install something even
> when it has been called without "install"?
>
> The case is similar with perl unit tests which have to be called with only
> following "swig-pl" "" "check-swig-pl" targets.
>
> I am running the ruby test suite with following targets at the moment:
> "swig-rb" "" "check-swig-rb".
Ah, ok -- it must be a bug in the Ruby bindings then.

> > Jani, can you install Ruby in a local dir where the test suite will
> > have access?
>
> I am sorry, but I won't do that. The system is running under chroot
> jail, so in theory I could do what ever with it, but to get reliable
> test results I think it is better if things get installed under
> recyclable locations which could be erased before a new test round.
Good point!

Cheers,

David

-- 
David James -- http://www.cs.toronto.edu/~james
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sun Jun 19 00:33:19 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.