[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: More build problems with Subversion 1.2

From: Scott Palmer <scott.palmer_at_2connected.org>
Date: 2005-05-21 07:06:45 CEST

On May 20, 2005, at 11:36 PM, John Szakmeister wrote:

> Scott Palmer wrote:
>
>> Ben specifically asked me to post it to the dev list. :( ???
>> I did get the same solution from the users list. I assume the
>> reason to
>> post it here would be to try to fix the autoconf issue that lead
>> it to
>> miss this dependency?
>>
>
> I didn't realize that. That's okay then. :-) Are you using the in-
> tree
> apr, SuSE's version of apr, or did you build and install apr and
> apr-util yourself? If you're using SuSE's apr, then I don't see
> anything wrong. It looks like you just need to install the gdbm-devel
> package as apr-util depends on it.

I posted the commands I used, no arguments to anything, just "svn co
url_to_1.2.x subversion", "./autogen.sh", "./configure", "make". I
did nothing special to specify which version of apr to use. It looks
like it picked SuSE's version.
When I last built 1.1 I must have gone through the INSTALL file in
more detail and downloaded a specific version of APR and neon to the
subversion folder. I'm getting mixed up between what I've done on my
Mac verses my Linux box. I think I may have just missed a step
setting up APR.

I will try again tomorrow... it's far too late and I'm far too tired
to get anything right at the moment. :-)

Scott

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat May 21 07:06:57 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.