[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Svn 1.1.0-rc1 fails to build on Mac OS X [SOLVED]

From: David Summers <david_at_summersoft.fay.ar.us>
Date: 2004-07-19 23:40:01 CEST

On Mon, 19 Jul 2004, Ben Reser wrote:

> On Mon, Jul 19, 2004 at 03:31:18PM +0200, Christian Schaffner wrote:
> > [Replying to myself]
> >
> > The libtool used to build the 1.0.1-rc1 tarball doesn't seem to be
> > compatible with Mac OS X. I used libtool 1.5.6 and ran
> >
> > ./autogen.sh
> >
> > before ./configure. This seems to have fixed the build. Could anybody
> > also using Mac OS X verify this?
> >
> > Thanks, Chris.
> >
> > PS: Is there a reason why svn is not switching to the newer libtool?
>
> We were using 1.4.3 because there were problems if we didn't, but I'd
> have to go looking through the list archives to figuer out what they
> were.
>
> I can try upgrading to 1.5.6 and see if it works for everyone on the
> next rc.
>

+1 from me. I can try it tonight or tomorrow on MAC OS X 10.3.4.

-- 
David Wayne Summers          "Linux: Because reboots are for hardware upgrades!"
david_at_summersoft.fay.ar.us   PGP Key: http://summersoft.fay.ar.us/~david/pgp.txt
PGP Key fingerprint =  C0 E0 4F 50 DD A9 B6 2B  60 A1 31 7E D2 28 6D A8 
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Jul 19 23:40:23 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.