[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: db40 configure problem solaris8

From: solo turn <soloturn99_at_yahoo.com>
Date: 2003-11-17 17:57:20 CET

thanks, now it works ... but:

should this work like this? whats the point of using configure then?
there is a -R flag, which configure should set by itself?
or you mean the bdb test in configure has a bug?

another thing:
having no working unix client any more, is there a possibility to do an "svn up" and getting
unix-style line endings, so compiling does work again?

--- Ben Collins-Sussman <sussman@collab.net> wrote:
> On Mon, 2003-11-17 at 09:41, solo turn wrote:
>
> > $ ./configure --prefix=/usr/local/svn-0.33 --with-berkeley-db=/usr/local/db40
>
> Put /usr/local/db40 into your LD_LIBRARY_PATH. That's the reason
> configure's tests are failing.
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
>

__________________________________
Do you Yahoo!?
Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard
http://antispam.yahoo.com/whatsnewfree

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Nov 17 17:58:12 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.