[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: autogen.sh --release doesn't work

From: Michael Price <michael.price_at_acm.org>
Date: 2003-04-25 03:12:36 CEST

Karl Fogel wrote:
> Branko ─îibej <brane@xbc.nu> writes:
>>The Windows build doesn't work, either. The current problem seems to be
>>missing project dependencies (libraries), and the test programs still
>>don't compile. As I said, I don't have time to work on this right now.
>
> Yah, and heck, you shouldn't have to anyway.
>
> I think a delay in one milestone is not a big deal, since the effect
> will not cascade to future milestones (as development time was not
> affected). Greg thought he had fixed all the problems and innocently
> went on vacation; he was wrong, but it was an easy mistake to make, he
> just forgot to test this one flag.
>
> I'd say, everyone (i.e., Michael) have a nice weekend, let Greg fix it
> when he gets back, and we'll do the release next week. The next
> milestone is a long one anyway, so if it shortens by three business
> days, that's kind of lost in the noise.
>
> Michael, if you agree, I can update the status page accordingly.

Bless you :)

I heartily agree.

Michael

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Fri Apr 25 03:11:30 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.