[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: help building swig-py

From: Gareth Walters <garethw_at_syd.microforte.com.au>
Date: 2003-04-10 09:25:29 CEST

Thanks Andrew,
Still no luck though

---Gareth

----- Original Message -----
From: "Andrew Sinclair" <subversion@asinclair.com>
To: <dev@subversion.tigris.org>
Sent: Thursday, April 10, 2003 2:42 PM
Subject: Re: help building swig-py

> This sounds like the problem I recently had. After running configure I
> had to go into the Makefile and manually add the values for
>
> SWIG_PY_INCLUDES = -I/usr/local/include/python2.2
> SWIG_PY_COMPILE = gcc
> SWIG_PY_LINK = ld
>
> The variables were there, they just weren't set, and subsequently I got
> really weird half builds of the python libraries.
>
> After manual setting them I then had to do a full 'make clean' then
> 'make' to get it to work.
>
> I don't know if this was just related to my setup (RedHat 7.2) or if
> it's common.
>
> Andrew
>
> >I just got subversion built, installed and working but
> >
> >I am having problems building swig-py it builds the _*.la files but never
builds
> >any .so files
> >
> >I assume that's what its supposed to do.
> >
> >Its on RedHat 8.0 SWIG 1.3.16
> >
> >
> >Anyone have any ideas, on what I can do to get it building?
> >
> >I'll send a log of the build process if it helps.
> >
> >
> >---Gareth Walters
> >
> >
> >
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Apr 10 09:26:25 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.