[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problem building subversion RPM

From: Chris Croome <chris_at_webarchitects.co.uk>
Date: 2003-02-14 10:41:07 CET

Hi

On Fri 14-Feb-2003 at 01:36:22AM +0000, Philip Martin wrote:
> Chris Croome <chris@webarchitects.co.uk> writes:
>
> > I have followed the instructions for building an RPM from the code
> > and things go OK till the very end where I get this message:
> >
> > libtool: install: warning: remember to run `libtool --finish /usr/lib'
> > subversion/svnversion/svnversion . /repos/svn/trunk > /home/chris/rpms/tmp/subversion-0.17.1-4884/usr/include/subversion-1/svn-revision.txt
> > svn: No such file or directory
> > svn: svn_io_file_open: can't open `.svn/entries'
>
> That looks like a bug, "." must be a directory and if there is no
> ".svn" directory then svnversion should print "exported". Very odd,
> there's a regression test for the behaviour, did the tests pass or
> fail?

I think one test might have failed but my Xterm history is too short
and I can't cut and paste the message since it's scrolled of the
top, is this stuff written to a file at all or should I run make
again with a bigger history?

Chris

-- 
Chris Croome                               <chris@webarchitects.co.uk>
web design                             http://www.webarchitects.co.uk/ 
web content management                               http://mkdoc.com/   
everything else                               http://chris.croome.net/  
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Fri Feb 14 10:41:53 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.