[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problems checking out new module from newly setup SVN server

From: Jeff Stuart <jstuart_at_computer-city.net>
Date: 2002-09-19 02:26:48 CEST

Well, I found my problem... APPARENTLY, SVN doesn't like the worker MPM...

This is with Apache 2.0.41. I'm ccing httpd-dev in case it's an apache
problem and not a svn problem.

Note, even when I did an OPTIONS on /svn, it would freeze for a good 2 minutes
or so.

The backtrace I got when I ran httpd -X with GDB:

#0 0x402a2bb5 in __sigsuspend (set=0xbffff7e0) at
../sysdeps/unix/sysv/linux/sigsuspend.c:45
#1 0x402686b8 in sigwait (set=0xbffff8b0, sig=0xbffff8ac) at signals.c:221
#2 0x401ea414 in apr_signal_thread (signal_handler=0x80aa164 <check_signal>)
at signals.c:414
#3 0x080aa887 in child_main (child_num_arg=0) at worker.c:1277
#4 0x080aa986 in make_child (s=0x810e490, slot=0) at worker.c:1356
#5 0x080aaa6b in startup_children (number_to_start=2) at worker.c:1410
#6 0x080ab109 in ap_mpm_run (_pconf=0x80f6870, plog=0x8136970, s=0x810e490)
at worker.c:1721
#7 0x080b0953 in main (argc=2, argv=0xbffffab4) at main.c:643
#8 0x40290657 in __libc_start_main (main=0x80b01e0 <main>, argc=2,
ubp_av=0xbffffab4,
    init=0x8066284 <_init>, fini=0x80c63f0 <_fini>, rtld_fini=0x4000dcd4
<_dl_fini>,
    stack_end=0xbffffaac) at ../sysdeps/generic/libc-start.c:129

On Wednesday 18 September 2002 05:26 pm, Jeff Stuart wrote:
> Ok, I installed SVN just like the docs say. Modified httpd.conf to create
> the /svn URL. I also created the repository AND imported a module. svn
> using the file URLs works perfectly. I've also restarted the server.
>
> When I try to check out the module using the HTTP URL, it fails. Here's
> what I get:
>
> (rjbtel@rjb2)()(05:15PM:09/18/02)
> (1252:252)$ svn co http://localhost/svn/banneroverdrive bo
> svn: RA layer request failed
> svn: PROPFIND of /: 405 Method Not Allowed
>
> and in the access log, I get this:
>
> 127.0.0.1 - - [18/Sep/2002:17:19:57 -0400] "PROPFIND / HTTP/1.1" 405 728
> "-" "neon/0.23.3 SVN/0.14.
> 2 (dev build)"
>
> NOTHING at all in the error log...
>
> ANY ideas?

-- 
Jeff Stuart
jstuart@computer-city.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Sep 19 02:27:21 2002

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.