[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: windows/dav newbie configuration question

From: David Viner <dviner_at_yahoo-inc.com>
Date: 2002-09-04 20:10:42 CEST

yes i made the repository w/ the svnadmin from r3033 (this is my first
excursion into subversion-land).

there is a file in d:/subversion/format with the number 1 in it.

DVINER-LAP ~ $cat d:/subversion/format
1

dave

-----Original Message-----
From: Greg Stein [mailto:gstein@lyra.org]
Sent: Tuesday, September 03, 2002 5:49 PM
To: David Viner
Cc: dev@subversion.tigris.org
Subject: Re: windows/dav newbie configuration question

On Tue, Sep 03, 2002 at 02:48:20PM -0700, David Viner wrote:
>...
> [Tue Sep 03 14:46:11 2002] [error] [client 127.0.0.1] Expected version '1'
> of repository; found no version at all; is `d:\subversion' a valid
> repository path? [500, #165005]

That looks like you have an old repository, yet you're trying to read it
using a newer server. Did you create the repository using the 'svnadmin'
program from the r3033 release?

For the latest/correct software, in the repository, there should be a file
named 'format', which contains just the number '1' in it.

Cheers,
-g

--
Greg Stein, http://www.lyra.org/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Sep 4 20:11:18 2002

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.