[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Repository name not listed in web

From: Ryan Schmidt <subversion-2010b_at_ryandesign.com>
Date: Tue, 7 Sep 2010 15:14:00 -0500

On Sep 7, 2010, at 06:27, Nico Kadel-Garcia wrote:

> On Tue, Sep 7, 2010 at 4:35 AM, Neson Maxmelbin wrote:
>>
>
>> I have multiple repositories configures using SVNParentPath.
>>
>> The problem I have is that in the web client, in the main page of the
>> repository , the name of the repository is not listed.
>> The value for the SVNReposName is printed, but is common for all repos. How
>> can I have the individual Repo name listed on the root page of the repo's ??
>>
>> Thanks in advance for your help
>>
>> Thanks and Regards
>> Maxmelbin Neson
>
> Why not list your Subversion version, your OS, your Apache version,
> the loation of your multiple repositories, and your 'svn.conf" or
> other Apache file contents used to configure this?
>
> In fact, why are you using "SVNReposName" at all if you have multiple
> repositories under one parent path? Perhaps you could simply comment
> that out and see what happens? (I don't have a working HTTP based
> repository to work with right now:

I do have a working HTTP-based multi-repository setup, so I tested what happens when I add the SVNReposName directive. Nothing changed on the "Collection of Repositories" page. On the individual repository pages, the repository name in the header was prepended with the value I set for SVNReposName. So this doesn't sound like what Neson was experiencing. I am using Subversion 1.6.12 with Apache 2.2.16 on Mac OS X 10.6.4 x86_64.
Received on 2010-09-07 22:15:00 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.