[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

swig-py in 1.6.4

From: Radomir Zoltowski <radomir.zoltowski_at_s3group.com>
Date: Fri, 04 Sep 2009 12:21:41 +0100

Hi all,

I am rather struck, but just recently discovered, that

> make swig-py && make test swig-py && make install swig-py

produces no files under ${PREFIX}/lib/svn-python. All commands exit 0,
so the process is fine.

Any quick ideas? I've never had a problem like this before, either with
1.5.x or 1.6.x.

I'll check swig-pl now.

Radomir

The information contained in this e-mail and in any attachments is confidential and is designated solely for the attention of the intended recipient(s). If you are not an intended recipient, you must not use, disclose, copy, distribute or retain this e-mail or any part thereof. If you have received this e-mail in error, please notify the sender by return e-mail and delete all copies of this e-mail from your computer system(s).
Please direct any additional queries to: communications_at_s3group.com.
Thank You.
Silicon and Software Systems Limited. Registered in Ireland no. 378073.
Registered Office: South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2390982

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-09-04 13:22:37 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.