[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Can access with web browser, can't with 'svn co http://url"

From: Javier <javi_at_legido.com>
Date: Tue, 9 Jun 2009 13:28:52 +0200

Hi again.

Yes, I can ping the server, because it even fails if I try from the
same machine that hosts the repository.

I'm sure that's an apache related issue... but I don't know what.

Thanks.

Javier

2009/6/9 Nick Stolwijk <nick.stolwijk_at_gmail.com>:
> Please reply to the mailinglist instead of direct to me.
>
> If you try to ping the machine from commandline, can you reach the
> machine? It seems the svn client can't even reach your server, so even
> with auth options it won't help.
>
> Hth,
>
> Nick Stolwijk
> ~Java Developer~
>
> Iprofs BV.
> Claus Sluterweg 125
> 2012 WS Haarlem
> www.iprofs.nl
>
>
>
> On Tue, Jun 9, 2009 at 12:07 PM, Javi Legido<javi_at_legido.com> wrote:
>> Hi.
>>
>> Thanks for reply. It fails, with same error, in three scenarios:
>>
>> 1. In the same machine that hosts subversion
>>
>> 2. [Pc_1] == internet == [Pc_2 | Subversion ]
>>
>> 3. [Pc_3] == (Firewall) == [Pc_2 | Subversion ]
>>
>> Thanks for your reply.
>>
>> Javier
>>
>> 2009/6/9 Nick Stolwijk <nick.stolwijk_at_gmail.com>:
>>> Does your browser use a proxy server? If it uses one, you have to
>>> enter the proxy information in the settings.xml in your
>>> ~/.subversion/servers.
>>>
>>> Hth,
>>>
>>> Nick Stolwijk
>>> ~Java Developer~
>>>
>>> Iprofs BV.
>>> Claus Sluterweg 125
>>> 2012 WS Haarlem
>>> www.iprofs.nl
>>>
>>>
>>>
>>> On Tue, Jun 9, 2009 at 11:12 AM, Javier<javi_at_legido.com> wrote:
>>>> Hi.
>>>>
>>>> I have a subversion 1.5 repository configured to be used with Apache + DAV.
>>>>
>>>> If I open a browser, and type 'http://my_url/apache_location/my_project/trunk', I get a message asking for a valid user. I type it and I can browse the repo.
>>>>
>>>> But if I try the command line, I get this message:
>>>>
>>>> svn: OPTIONS de 'http://my_url/apache_location/my_project/trunk': no se pudo establecer la conexión con el servidor (http://my_url)
>>>>
>>>> I try with:
>>>>
>>>> svn co --no-auth-cache --username my_user http://my_url/apache_location/my_project/trunk
>>>>
>>>> svn co http://my_url/apache_location/my_project/trunk
>>>>
>>>> svn co --no-auth-cache --username my_user http://my_url/apache_location
>>>>
>>>> A few weeks all worked fine. Some help? Thanks
>>>>
>>>> Javier
>>>>
>>>> ------------------------------------------------------
>>>> http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2360570
>>>>
>>>> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
>>>>
>>>
>>
>

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2360599

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-06-09 13:29:55 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.