[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

commit problem

From: Michel de Lange <michel_de_lange_at_yahoo.co.uk>
Date: Mon, 28 Jul 2008 19:14:46 +1200
Hi,

When I last committed my code, using Eclipse and subclipse, I got an error message like this:


commit -m "" C:/GWT/flags10/FLAGSDB C:/GWT/flags10/FLAGSDB/log C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0 C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c121.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c130.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c141.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c150.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c161.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c1a1.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c1c0.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c200.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c230.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c2b1.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c2c1.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c340.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c3a1.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c3c0.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c3f1.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c41.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c411.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c431.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/c81.dat C:/GWT/flags10/FLAGSDB/seg0/cd1.dat C:/GWT/flags10/src/ac/otago/flags/client/FlagsApplication.java C:/GWT/flags10/src/ac/otago/flags/client/FlagsService.java C:/GWT/flags10/src/ac/otago/flags/server/db/HibernateUtil.java C:/GWT/flags10/src/ac/otago/flags/server/TestServlet.java C:/GWT/flags10/tomcat/work/gwt/localhost/_/SESSIONS.ser C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/compiler C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/compiler/ac.otago.flags.FlagsApplication C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/compiler/ac.otago.flags.FlagsApplication/compilations C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/compiler/ac.otago.flags.FlagsApplication/generated C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/compiler/ac.otago.flags.FlagsApplication/generated/548CDF11D6FE9011F3447CA200D7FB7F.cache.png C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/compiler/ac.otago.flags.FlagsApplication/generated/9DA92932034707C17CFF15F95086D53F.cache.png C:/GWT/flags10/www/.gwt-tmp/shell/ac.otago.flags.FlagsApplication/669A21A11B35C284032D77D10765DADF.gwt.rpc
    Working copy not locked; this is probably a bug, please report
svn: Commit failed (details follow):
svn: Directory 'C:\GWT\flags10\FLAGSDB\tmp\.svn' containing working copy admin area is missing


I don't know what it means, and I am just responding to the request to 'please report'

With kind regards,


Michel



--------------------------------------------------------------------- To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org Received on 2008-07-28 14:32:21 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.