[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: windows: svnserve as a service won't launch

From: Joeri Sebrechts <Joeri.Sebrechts_at_MCS.BE>
Date: Thu, 3 Jul 2008 08:58:32 +0200

 
Turns out that the file server had hardware issues that subtly broke the
file sharing. After a hardware replacement, the service started up fine.

-----Original Message-----
From: Mark Phippard [mailto:markphip_at_gmail.com]
Sent: donderdag 26 juni 2008 16:57
To: Joeri Sebrechts
Cc: users_at_subversion.tigris.org
Subject: Re: windows: svnserve as a service won't launch

On Wed, Jun 25, 2008 at 6:06 AM, Joeri Sebrechts
<Joeri.Sebrechts_at_mcs.be> wrote:

> Up to yesterday, we had this configuration (working fine):
> - server1: subversion 1.3.2 client + svnservice.exe, accessing the UNC

> path \\server11\path\to\repository running as domain user
> administrator
> - server11: windows file share with FSFS repository

Did you verify that the service is still running with those credentials?
The default account for a service is not allowed to access UNC paths.
If you used the CollabNet installer, then it would have recreated your
svnserve service, and it is probably back to the default settings. You
did not mention if you have looked at the credentials for the service to
see if a domain admin has been reconfigured.

--
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subversion.tigris.org
Received on 2008-07-03 18:08:57 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.