[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Tortoise and Apache Problem?

From: Brad Oleson <oleson_at_igist.com>
Date: 2007-05-31 22:15:43 CEST

Again, I UNINSTALLED 2.2 and INSTALLED 2 to make Apache and Subversion work
right. It broke again (Apache won't start) after REINSTALLING Tortoise.

-----Original Message-----
From: news [mailto:news@sea.gmane.org] On Behalf Of steveking
Sent: Thursday, May 31, 2007 10:45 AM
To: users@subversion.tigris.org
Subject: Re: Tortoise and Apache Problem?

Brad Oleson wrote:
> No, one thing that helped solve the Apache-not-running issue was to
> uninstall 2.2 and install 2.0.59. That fixed that issue. So now I am
> running Apache 2 with Subversion 1.4 and apparently it all got run over by
> (a) Tortoise...

Your assumption is wrong: Subversion (the official windows binaries)
simply don't work with apache 2.2, only with apache 2.0. It has nothing
to do with TSVN at all. Seems you just didn't test your apache setup
properly before installing TSVN and then assumed it was TSVN that
crippled this.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu May 31 22:16:20 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.