[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Problem with username/password

From: Sascha Herpers <herpers_at_wiso.uni-koeln.de>
Date: 2006-07-24 08:36:51 CEST

Hello,

I have a repository on a server running apache and serving the
repository through http/https. So far everything worked fine untill I
update the (windows) svn-binaries from 1.2.3 to the current version.

Now I constantly get errors like this one (translated from german):
svn: PROPFIND request failed on '<path>'
svn: PROPFIND von '<path>': 401 Authorization Required (<server>)

I tried using --username and --password, but without success. Looking at
the error log of apache, I can see, that these parameters are ignored.
<domain>\\<user> is used instead.

Can somebody tell me, why it worked with the previous version (1.2.3)?
How can I force svn.exe to use the supplied user and password?

Thanks,
        Sascha

-- 
_____________________________________________________________
    Sascha Herpers
    Universität zu Köln
    Seminar für Supply Chain Management und Produktion
    Albertus-Magnus-Platz
    50923 Köln
    E-Mail: herpers@wiso.uni-koeln.de
    Tel.:   (0221) 4 70 - 37 40
    Fax:    (0221) 4 70 - 51 40
    WWW:    http://www.scmp.uni-koeln.de
_____________________________________________________________
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Jul 24 08:36:23 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.