[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVNADMIN Recover and Verify show good but repository still hosed???

From: m christensen <dfs_at_xmission.com>
Date: 2004-11-09 20:58:46 CET

I ran a dump, it appears to have worked, or at least I saw no errors.
Maybe I'll try to rebuild from that.

Nick_Gianakas@sybari.com wrote:

>I experienced this same problem last week. Upon getting the 500 Internal
>Server Error, I stopped all SVN access (DAV) and ran verify. It reported
>the last revision (which was correct)--no errors or warnings.
>However, if I tried svnadmin hotcopy, I got a bunch of errors that the DB
>(BDB) needed recovery. I ran recover followed by verify and everything
>came back w/out problems. Re-running hotcopy resulted in the same set of
>warnings/errors as the first time.
>
>Some notes of interest:
>- While the repo was being backed up (svnadmin hotcopy --cleanlogs ), a
>user tried accessing it (update). That was the first time this 500 error
>came up. It then snowballed until the repo was completely inaccessible.
>- My system setup had not changed in weeks.
>- Setup:
> - SVN 1.1.0
> - All repos are of type BDB
> - Apache 2.0.52 (WebDAV)
> - x86; Gentoo Linux
>
>W/out much help from Google and limited time, I dumped the repo and
>reloaded it. So far, no problems.
>
>Regards,
>Nick G.
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Nov 9 20:59:32 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.