[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Continued build problems - 1.1.0-rc2, Mac OS X 10.2.8

From: Clay Loveless <clay_at_killersoft.com>
Date: 2004-08-19 18:24:19 CEST

On 8/19/04 7:44 AM Pacific Time, Ben Collins-Sussman (sussman@collab.net)
wrote:

> These are all the 'new' functions in svn 1.1. This tells me that your
> linker is trying to link against 1.0 libraries already installed on your
> system, rather than the libraries in your source tree.

You're absolutely right -- moving libsvn* out of /usr/local/lib prior to
building worked without a hitch. Now to figure out why that was happening in
the first place ...
 
>> My suspicion is that the problem is related (at least in part) to the latest
>> neon 0.24.7 that's included with Subversion 1.1.0-rc1 and rc2.
>>
>
> Why would you think that? I see no connection to neon at all.

When I encountered problems with the 1.1.0-rc1 build, I built a couple
different versions of neon 0.24.7, and ran into some problems with some of
the build attempts. Clearly, my suspicion was based on some pretty flimsy
hypotheses. : )

Thanks for the kick in the right direction!
-Clay

-- 
Killersoft.com
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Aug 19 18:24:57 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.