[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: TortoiseSVN 1.7.7 is not saving password

From: Andy Levy <andy.levy_at_gmail.com>
Date: Wed, 13 Jun 2012 13:09:21 -0400

On Wed, Jun 13, 2012 at 12:26 PM, Julio Maiques <jmaiques_at_gmail.com> wrote:
> I'm using subversion client adapter 1.8.2 as eclipse plugin too, over the
> same folders ... can it be a problem?

It indicates either a problem or a misunderstanding. But you've not
provided sufficient information to give any kind of assistance.

* How do you access the repository?
* When you enter your credentials, are you successful in performing
the task you've attempted?
* Have you spoken with your repository administrator?
* Are you checking the box that says "Save Authentication"?
* Are you using a shared account on the workstation?

> 2012/6/13 Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
>>
>> On Wed, Jun 13, 2012 at 10:55 AM, Julio Maiques <jmaiques_at_gmail.com>
>> wrote:
>> >
>> > I'm using windows 7 64bits
>>
>> Me too. And it works here.
>>
>> ------------------------------------------------------
>>
>> http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2970838
>>
>> To unsubscribe from this discussion, e-mail:
>> [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
>
>
>
>
> --
> <<  -------------------------------  >>
>        Julio Maiques Pena
>       jmaiques_at_gmail.com
> <<  -------------------------------  >>

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2970858

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2012-06-13 19:10:12 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.