[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: Re: 1.7.4 Externals are not found when creating a tag anymore

From: Claudia Tulpan <claudia.tulpan_at_yahoo.com>
Date: Mon, 6 Feb 2012 06:39:00 -0800 (PST)

> On 6 February 2012 13:46, Simon Large <simon dot tortoisesvn at gmail dot com> wrote:
> > On 6 February 2012 12:22, Claudia Tulpan <claudia dot tulpan at yahoo dot com> wrote:
> >>> On 6 February 2012 10:33, Claudia Tulpan
> >>> > Hi,
> >>> >
> >>> > I have the same problem with externals .
> >>>
> >>> Same as what? You have not quoted any context so we don't know what
> >>> you are referring to.
> >>
> >> Since I replied to this topic: "1.7.4 Externals are not found when creating a tag any more", I didn't know that I had to quote the message I replied to, so here it is:
> >>
> >> Hi
> >>
> >> I have a project which is configured to use 3 externals. When I updated to
> >> 1.7 I saw that this worked just fine. Upon tag creation, Tortoise listed
> >> all the externals as expected.
> >>
> >> However now, it just says that no externals are found when I create a tag.
> >> I can see the externals listed in the properties of the top level project
> >> and checkouts etc are fine since all the externals are fetched.
> >>
> >> We even have an old script that collects the revisions for the externals
> >> and puts them in the comment of the tag using tortoisproc since we used
> >> this prior to 1.7 and this also works, all the externals are found and
> >> inserted into the comment but in the same dialog at the bottom, Tortoise
> >> says it can not find any externals.
> >>
> >> Since it actually has worked at one point after updating, it seems that
> >> something has broken but I have no idea on where to look.
> >>
> >> BR
> >>
> >> Johan
> >>
> >> I use Tortoise 1.7.4 and I have created externals to specific revisions. In the trunk these externals are functional.
> >> But when I created a branch from the trunk and wanted to check out that branch - 'path not found' message appears for each external and none of them is checked out.
> >> I use ../ externals, relative to trunk folder.
> >> I know that with TortoiseSVN 1.6.16 working with externals in branches worked.
> >
> > What are the repository paths of your trunk WC and your branch WC?
>
> (Hit Send too soon)
>
> and what is the svn:externals property set to?
>
> Simon
>
> --
> :       ___
> :  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
> : (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
> :   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
> :   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Hi Simon,

I attached a picture with my repository: trunk structure, branch structure, the external path and the error message at branch check out.
I hope this helps.

Claudia

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2918604

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

Externals_branch_err.JPG
Received on 2012-02-06 15:39:09 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.