[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: AllowAuthSave do nothing

From: Yaniv Mesika <yaniv.mesika_at_gmail.com>
Date: Wed, 4 Jan 2012 13:39:52 -0800 (PST)

The auth data was not saved.
The checkbox in the auth dialog is enabled no matter the value of the AllowAuthSave, and operates normally (saving the credentials).

It doesn't happen to you?

The installation was on clean machine, with no previous TortoiseSVN installations.
I've checked, and the value of the AllowAuthSave changes in the registry as well, so I don't know where the problem is.

> On 04.01.2012 15:53, Yaniv Mesika wrote:
> > I'm trying to set AllowAuthSave to false, to forbid credentials saving.
> > But it seems that it has no effect.
> >
> > Am I missing something ?
>
> It has no effect if the auth data is already saved.
> That setting only disables the "save auth data" checkbox in the auth
> dialog. Nothing more.
>
> Stefan
>
> --
> ___
> oo // \\ "De Chelonian Mobile"
> (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
> \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
> /_/ \_\ http://tortoisesvn.net

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2906011

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2012-01-05 11:12:39 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.