[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Re: TSVN 1.7 Icon Overlays Missing (Win 7 x64)

From: Konstantin Kolinko <knst.kolinko_at_gmail.com>
Date: Tue, 15 Nov 2011 22:38:43 +0400

2011/11/15 Ryan Godwin <rgodwin_at_lowell.edu>:
> Hi there,
> I just upgraded from 1.6 to 1.7 and we are switching from _svn folders to .svn folders as part of the process.  However, I have been unsuccessful in switching over to the proper folder type.  Even if I uninstall everything and delete all the version controlled folders on my machine, the new version still, on a completely fresh checkout after a clean install, adds the _svn folder instead of the .svn folder.  This is causing problems, please advise

According to FAQ [1], this feature is controlled by environment
variable SVN_ASP_DOT_NET_HACK:
[1] http://subversion.apache.org/faq.html#vs-asp-net
[2] http://subversion.apache.org/docs/release-notes/1.3.html#_svn-hack

If it is not there, it might be that the setting is stored in the
Registry. There are different branches for Subversion (both at current
user and at local machine levels) and for TortoiseSVN.

Best regards,
Konstantin Kolinko

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2878335

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-11-15 19:38:53 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.