[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Non-exisiting folder in repository since 1.7.0?

From: Risotto Oregano <olivier.baillard_at_de.bosch.com>
Date: Mon, 24 Oct 2011 02:33:55 -0700 (PDT)

Hi,

I have some problems with TortoiseSVN1.7.0 (and 1.7.1 also)

I upgraded my Subversion server (WinXP SP3) to the CollabNet Subversion Edge 2.1.0. Because the security policies of my company doesn't allow us to install Apache, we are using svnserve as daemon to work with about 7 repositories (from port 3690 to 3696).

After the upgrade, we were unable to update current workcopies of the 3690-repository with TortoiseSVN (all other repositories [3691-3696] worked fine). We got the message 'svn://buey0389:3690' isn't in the same repository as 'svn://buey0389'.

Then we upgraded our client to TortoiseSVN 1.7.0 and after restart the problem was gone. We could upgrade our 3690-workcopy and work with it.

Today I look inside the repository browser into my 3690-repository and see a new folder, that nobody here create/commit/copy: please see screenshot.png
 

The log file of this folder is empty as the version graph.

I tried to delete the folder from the repository, then the repository browser crashed. Here the dump of Tortoise: please see dump file
 

I check for this issue in the issue tracker and couldn't find it, so I send the dump - may be it is a new issue?

Olivier

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2862338

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

screenshot.png
Received on 2011-10-24 11:46:33 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.