[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Newbie problem

From: Dale McCoy <dalestan_at_gmail.com>
Date: Mon, 18 Apr 2011 10:23:10 -0400

On Mon, Apr 18, 2011 at 02:39, Neville Turbit
<turbit_at_projectperfect.com.au> wrote:
> First I have read the manual but have not found an answer.
> I set up Tortoise Repository in a folder in "My Documents" and it worked
> fine for the last year or so.  I bought a new machine and thought I would
> install the repository on an external drive.  It was easy to set up a
> repository on the external drive using the menu "Create Repository here" but
> I could not work out how to get the version to save into the new repository.

Assuming you mean "repository" and not "working copy", just copy your
old repository to its desired new location, keeping in mind the
warnings listed at http://tortoisesvn.tigris.org/faq.html#repoonshare
and in the question that follows.

> The external drive folder is called "10.0.0.4/Public Disk 2/SVN".

Also, be aware that spaces in file: repository paths cause issues.
I've forgotten the details, but I think your best bet is to remove the
spaces from "Public Disk 2".

Dale McCoy

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2721073

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-04-18 16:23:18 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.