[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Overlays not refreshing...

From: Bob Archer <Bob.Archer_at_amsi.com>
Date: Fri, 10 Dec 2010 13:55:31 -0500

Well. I have been living with this for quite a while. I expect there is something on my machine interfering. I have no virus software on this machine. I have excluded my dev root folder from Windows 7 indexing also. In addition I thought it might be due to having IIS vdir in my dev root, so I stopped IIS.

Still to no avail most of the time after I commit or revert the status icon does not change from dirty to the green check mark. I think is always goes to the red dirty when I save a file change. I am talking about the list view not the tree view. I am not working in libraries but just folders also.

Most of the time if I drill into the folder then back up, it will refresh.

I used the debug window and it is crawling the folders in question. At least it seems to be.

I am running Windows 7 Professional 64-bit. I have the 64-bit tsvn installed only.

I keep hoping a tsvn new version will eventually resolve this, but no luck so far.

BOb

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2689685

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-12-10 19:55:43 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.