[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: 1.6.9 on WinXP stranges

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Mon, 28 Jun 2010 22:23:05 +0200

On 26.06.2010 07:02, Alexander wrote:
> Hola!
>
> Stefan and all, JFYI:
>
> I have TosrtoiseSVN (long time) on clean XP without any SP. Today
> tried update 1.6.8 -> 1.6.9.
> As result I got
> 1. Lost icon overlays due to not starting at all TSVNCache.exe (Status
> cache - default, as usual)
> 2. 5 or 6 errors "Can't decode entry point in kernel32" for
> Sysinternal's ProcessExplorer (v.12.04) on it's start, but running
> procexp.exe after all
> Rollback to 1.6.8 eliminate both problems. I suppose, they are side
> effect of "...several adjustments to make TortoiseSVN work better on
> Windows 7".
>
> Hope to see TortoiseSVN 1.6.10 usable on old good XP again

Can you please try the stable nightly build and check whether that fixes
your issue?
http://nightlybuilds.tortoisesvn.net/1.6.x/

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2627101
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-06-28 22:23:18 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.