[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Newbie Problem

From: Jeremy Moritz <jeremy.moritz_at_gmail.com>
Date: Wed, 9 Jun 2010 15:50:14 -0500

I tried all that and still no luck. Obviously there is some file/db that
must keep track of things because I currently have zero repositories so the
only options I get in my context menu is in the image I've attached.
[image: menu.bmp]

On Wed, Jun 9, 2010 at 3:26 PM, Bob Archer <Bob.Archer_at_amsi.com> wrote:

> Ok... not sure if these will work...
>
>
>
> 1. Go into your TSVN settings and set Overlay icons to None. Apply that. Go
> to the root of c... collapse the tree view and refresh. Then go set cache
> back to default.
>
>
>
> 2. Right click on your c drive and do a cleanup.
>
>
>
> 3. Go to the cached repositories in settings and remove them all.
>
>
>
> Worst comes to worst... go an set your exculse path to * and your include
> path to your projects folder c:\dev* and make sure "Show excluded folders as
> normal" isn't selected.
>
>
>
> BOb
>
>
>
>
>
> *From:* Jeremy Moritz [mailto:jeremy.moritz_at_gmail.com]
> *Sent:* Wednesday, June 09, 2010 4:19 PM
> *To:* users_at_tortoisesvn.tigris.org
> *Subject:* Re: Newbie Problem
>
>
>
> Unfortunately that didn't work. I already removed all .svn directories on
> my entire C:\ drive and for whatever reason the folders still show as
> unversioned. I enabled show hidden files/folders and searched my C:\ drive
> for all .svn files and removed all the folders I found. Also I am running
> Windows XP 32 bit SP3
>
> On Wed, Jun 9, 2010 at 3:09 PM, Guy LaCrosse <mlacrosse3_at_gmail.com> wrote:
>
> I think you can just delete the .svn folder on your C:\ drive.
>
>
>
> On Wed, Jun 9, 2010 at 2:45 PM, Jeremy Moritz <jeremy.moritz_at_gmail.com>
> wrote:
>
> This is really silly, but I need some help. I accidentally check-out my
> repo to the C:\ drive. Now all my folders in my C:\ drive are being treated
> as unversioned folders. I've tried deleting my repo and starting over with a
> new repo. I've uninstalled and reinstalled with no luck. I just want to get
> those pesky little question marks off every single folder, but don't know
> how.
>
>
>
> Any help is greatly appreciated!
>
>
>
> Jeremy
>
>
>
>
>

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2618950

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

Received on 2010-06-09 22:53:45 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.