[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Broken SNI support in current (1.6.8) TortoiseSVN Release?!

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sat, 05 Jun 2010 10:05:10 +0200

On 04.06.2010 20:44, Tobias Jamin wrote:
> Hi Jean-Marc,
>
> thanks for the nice idea but I have installed TortoiseSVN on a
> TortoiseSVN-free computer. but by the way on my notebook I have
> recently updated my TortoiseSVN 1.6.6 installation to 1.6.8 and my
> configuration stopped working. After uninstalling 1.6.8 and
> reinstalling 1.6.6 it works again.
>
> Anyone any other tips? I think it is a bug in TortoiseSVN or probably
> the used openssl library although the TortoiseSVN about dialog shows
> the usage of the same openss version in TortoiseSVN 1.6.6 and 1.6.8.
> So I am a little confused.

according to this:
http://en.wikipedia.org/wiki/Server_Name_Indication
OpenSSL has this compiled in by default. So it should work just fine
since TSVN builds OpenSSL with the default settings.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2617090
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-06-05 10:05:23 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.