[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: An error occured during the installation of assembly component

From: Joe <decibel3276_at_gmail.com>
Date: Tue, 13 Oct 2009 09:00:44 -0700 (PDT)

Yes, as I have taken the same downloaded package and used it to
install on another machine.

On Oct 13, 11:49 am, Andy Levy <andy.l..._at_gmail.com> wrote:
> On Tue, Oct 13, 2009 at 11:21, Joe <decibel3..._at_gmail.com> wrote:
> > I am running Windows 7 RC and when installing Subversion (which I had
> > previously installed but went to upgrade to the latest version) I get
> > the following error:
>
> > An error occured during the installation of assembly component
> > {E9192F0E-035C-32C5-A6A7-6D781EE24B3D}.
> > HRESULT: 0x80073712.
>
> > I have checked all my services for anything that may be disabled or
> > stopped that may be causing this and all related services appear to be
> > running.
>
> > Any help?
>
> Have you verified that your download isn't corrupted?
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2407171

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-10-13 22:57:53 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.